Social Live 2012 en wat het opleverde

Het evenement Social Live dat de creatieve coöperatie Coopkracht gistermiddag
organiseerde was een groot succes. Scholieren, leerkrachten, ouders en ondernemers gingen het gesprek aan over de vraag: hoe overleef ik met Social Media?

Conclusie van MobiQ uit Amsterdam: ‘Ruim driekwart van de deelnemers heeft hier nieuwe inzichten opgedaan over sociale media.’ Inzichten die mede tot stand kwamen met dank aan Linda Duits, onze spreker en door onze panelleden Harold Kip, Randy Gasper, Olga Kruidhof en Pieter Verhage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>