Horta Bloembinders – Site met winkelpresentatie

website horta bloembindersVoor Horta maakte Coopkracht – Simplex Interactive en Pieter Verhage – een nieuwe website.

Bijzonder zijn de prachtige foto’s en de manier waarop deze meeschalen naar mobiele apparaten. Optimaal gebruikersgemak en maximale beleving.

 

 

iPad winkelpresentatieDaarbij maakten we een speciale pagina voor een iPad die in de winkel gebruikt wordt. De winkelpresentatie is stevig aan de muur bevestigd en stelt klanten in staat lid te worden van Horta, zodat ze op te hoogte worden gehouden van de activiteiten in de winkel. De pagina is gekoppeld aan een klantbeheersysteem waarmee gemakkelijk (e)mailings verzorgd kunnen worden. Dit systeem werd gerealiseerd door Coopkracht lid Florido Internet Services.

www.horta-bloembinders.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>