Onbestuurbare fiets blijkt inderdaad onbestuurbaar

Veel belangstelling bij Coopkracht tijdens IJsselfestival

Foto fietsenDe onbestuurbare fiets op de open dag van Coopkracht  trok veel belangstelling. Op een zonnig moment stonden er vier rijen dik mensen te kijken. Maar liefst 75 mensen probeerden op de fiets over de streep te komen, geen van allen lukte dit tot groot vermaak van het publiek. Alleen industrieel ontwerper Cas van den Berg, de uitvinder van de fiets, wist zonder problemen de overkant te bereiken. “Je moet gewoon de hele tijd een beetje naar links en naar rechts sturen”, was zijn advies. “De fiets gaat namelijk naar links wanneer het stuur naar rechts gaat en andersom.” Voor de Stichting Leergeld is op deze manier € 75 opgehaald.

De organisatie was dik tevreden. Olga Kruidhof: “Veel mensen hebben op een luchtige manier kennis gemaakt met Coopkracht. We zijn zichtbaar, en hopen nu natuurlijk dat mensen op onze website kijken wat we zoal doen: we maken websites, foto’s, films, teksten, ontwerpen en geven online marketing advies.”

Film: De onbestuurbare fiets van Cas van den Berg blijkt echt onbestuurbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>