Ledenarchief: Basten Fiselier

Website en ledenbeheer Bouwsociëteit Stedendriehoek

bouwsocieteit_websiteCoopkracht heeft onlangs de website voor de Bouwsociëteit Stedendriehoek (www.debouwsocieteit.nl) gerealiseerd.

Doel van de Bouwsociëteit is het bevorderen van contacten en samenwerking tussen bij de ontwikkeling en bouw betrokken personen, ondernemingen en overheden in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Voor de Bouwsociëteit ontwikkelden we een website die niet alleen in communicatie met de buitenwereld voorziet, maar ook als platform dient voor de leden. Waarin zij elkaars contactgegevens kunnen inzien, hun eigen gegevens kunnen actualiseren en zich kunnen aanmelden voor evenementen.
Kortom een online-oplossing voor automatisering van veelvoorkomende administratieve taken.

Oplossing in 3 onderdelen

Voor het portaal hebben we gekozen voor een zogenaamde ‘one-page lay-out’. Dit werkt snel en overzichtelijk en geeft een eigentijds karakter aan de website.
Via het ledengedeelte kunnen leden inloggen vervolgens o.a. persoons- en bedrijfsgegevens inzien en wijzigen;een overzicht bekijken van alle leden en daarin zoeken; bekijken van de activiteitenagenda en direct aan- of afmelden voor een activiteit.
Via het onderhoudssysteem kan de beheerder van de site de inhoud van de site beheren en daarnaast ook de ledenlijst en de activiteitenagenda.
Ook is er is een overzicht beschikbaar van alle aan- en afmeldingen

Coopkracht samenwerking

Dit project is een samenwerking van de Coopkracht leden Pieter Verhage (projectmanagement), Basten Fiselier (webdesign en front-end ontwikkeling) en Vincent Fleur (back-end ontwikkeling)

Zie: www.debouwsocieteit.nl

BackOffice en website voor Antroposana

Antroposana backofficeVoor patiëntenvereniging Antroposana maakten we met Coopkrachters Basten Fiselier, Vincent Fleur, Carsten Altena en Pieter Verhage een nieuwe responsive website met een daaraan gekoppelde BackOffice. Deze BackOffice is verbonden met een Mijn Antroposana omgeving waar leden kunnen inloggen en hun gegevens kunnen bijhouden. Daarnaast is er een automatische koppeling naar boekhoudsoftware van Exact Online.

De manier van automatiseren maakt het voor de vereniging mogelijk de administratie weer te incourcen. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Verder is de huisstijl aangepakt en wordt er gewerkt aan communicatie met een veel bredere doelgroep.

Coopkrachter Frank Peters, tenslotte, maakte foto’s voor verschillende brochures. Beelden met menselijke maat, passend bij de identiteit en huisstijl van de klant.

Horta Bloembinders – Site met winkelpresentatie

website horta bloembindersVoor Horta maakte Coopkracht – Simplex Interactive en Pieter Verhage – een nieuwe website.

Bijzonder zijn de prachtige foto’s en de manier waarop deze meeschalen naar mobiele apparaten. Optimaal gebruikersgemak en maximale beleving.

 

 

iPad winkelpresentatieDaarbij maakten we een speciale pagina voor een iPad die in de winkel gebruikt wordt. De winkelpresentatie is stevig aan de muur bevestigd en stelt klanten in staat lid te worden van Horta, zodat ze op te hoogte worden gehouden van de activiteiten in de winkel. De pagina is gekoppeld aan een klantbeheersysteem waarmee gemakkelijk (e)mailings verzorgd kunnen worden. Dit systeem werd gerealiseerd door Coopkracht lid Florido Internet Services.

www.horta-bloembinders.nl

Website ViA-scholen

Website ViA scholenViA-scholen is een samenwerkingsverband van 11 scholen voor christelijk voortgezet onderwijs op de Veluwe en het omliggende gebied.

De website is ontwikkeld door Basten Fiselier en Jan Peerik van Coopkracht in samenwerking met Monique Fransen van Fransen Communicatie.

De site integreert twee voorheen afzonderlijke websites op een fraaie manier. Een algemeen gedeelte met vacatures van alle aangesloten scholen en een Academie gedeelte met daarop het cursusaanbod.
De website is gekoppeld aan het maatwerk SimplexCMS. Elke school kan (alleen) zijn eigen vacatures plaatsen.

Website adres: via-scholen.nl