Waarom Coopkracht

ORGANISATIE   WAAROM COOPKRACHT INITIATIEVEN                          Als klant van Coopkracht bieden wij je het beste van twee werelden. Het persoonlijke contact met en de (passievolle) servicegerichtheid van de zelfstandige professional enerzijds, de faciliteiten en de continuïteit van een gedegen organisatie anderzijds.

De vijf voordelen op een rij:

1: Kwaliteit staat bovenaan

Wij zijn een besloten coöperatie: niet iedereen kan lid worden van ons netwerk. Onze ambitie is namelijk te groeien in kwaliteit. Hierop selecteren we onze leden. Bovendien heeft elk lid meer dan drie jaar werkervaring in zijn vak en heeft iedereen een solide eigen bedrijf met een eigen klantenkring.

2: Direct om tafel met de professional

We hebben geen accountmanagers. Je hebt altijd rechtstreeks contact met degene die het werk vanuit Coopkracht heeft aangenomen. Dit is ook degene die vanuit zijn specialisme de opdracht uitvoert. Op deze manier minimaliseren we ruis op de lijn en kunnen we samen snel schakelen.

3: Je betaalt alleen voor datgene dat je nodig hebt 

Bij een ‘Coopkrachtproject’ betrekken we alleen die leden die ook daadwerkelijk een inhoudelijke bijdrage leveren. Zo houden we het overzichtelijk en zorgen we voor minimale overheadkosten.

4: Samen buiten de kaders werken

Als zelfstandig professional wil iedereen binnen Coopkracht de beste zijn in zijn vak. Om jou zo te kunnen bedienen met de meest passende oplossing. Soms ligt deze echter buiten het eigen kader. Dan helpt het om met de andere leden binnen Coopkracht samen te werken. Dit levert verrassende inzichten en slimme oplossingen op! Bekijk ons werk voor voorbeelden van dit soort samenwerkingsprojecten.

5: Continuïteit gewaarborgd

Binnen ons netwerk bestaat overlap van specialismen. Zo hebben we onder andere meerdere web-ontwikkelaars, tekstschrijvers, fotografen, social media specialisten en industrieel ontwerpers in huis. Deze collega's werken samen aan projecten en kunnen bij afwezigheid elkaars werkzaamheden voor jouw opdracht overnemen. Hiervoor hebben we een Coopkracht Waarborg ingesteld. 

Neem contact met ons op:

contact@coopkracht.net

0575 - 769092