Kees Jacobs

Kees wordt enthousiast wanneer hem wordt gevraagd iets ‘onmogelijks’ te ontwikkelen in Excel en VBA (programmeertaal in Excel). Hij neemt ruim de tijd om de werkelijke vraag/behoefte boven water te krijgen. Om dan vervolgens de klant te begeleiden in het proces naar een definitieve maatwerkoplossing. Met zijn schat aan ervaring (Kees is sinds 2001 actief als zelfstandige) wordt elk complex probleem getackeld.

Kees heeft als doelstelling organisaties te ondersteunen in het optimaal stroomlijnen van periodieke (planning) processen en werkmethoden. Er wordt hierbij steeds maatwerk geleverd want de vraagstelling van elke organisatie is uniek. Kees is sterk in het automatiseren van planningen, simulaties, periodiek rekenwerk, (KPI) rapportages, Activity Based Costing tools & contractgenerators. Hierbij worden complexe formules, wiskundige algoritmen en logistieke optimalisaties ingezet. In overleg wordt vastgesteld welke planning-intelligentie, algoritmen, simulaties, rekenregels en rapportages in de specifieke situatie gewenst zijn.

Een creatieve, flexibele aanpak en academische achtergrond leiden tot unieke oplossingen voor bedrijfskritische vraagstukken en tevreden klanten in verschillende branches: industrie, logistiek, transport, distributie, overheid, architectenbureaus. De onderscheidende factor: een combinatie van kennis van de (planning)materie, inlevingsvermogen in uw bedrijfsprocessen én automatisering.

Website: PlanData