Nieuw meesters

Het internet verlegt grenzen. Nieuwe ruimte, nieuwe mogelijkheden. En ook nieuwe gevaren. Koudwatervrees. Moed en nieuw meesterschap zijn nodig. Meester zijn over wat leerlingen online doen. Grip hebben op nieuwe vormen van communicatie. Vat hebben op de nieuwe vormen van interactie. Zodat internet, sociale media en online netwerken meerwaarde geven aan uw organisatie.

We werken vanuit wat er al bestaat en bieden mogelijkheden voor verbetering. We denken dat uw identiteit centraal moet staan. Online en offline, daar zit de kracht om tot geschikte instrumenten en strategieƫn te komen. De aanpak verschilt per groep belanghebbenden, elk met zijn eigen eigenschappen, kansen en leerpunten.

Nieuwe Meesters weet hoe je succesvol bent in het regisseren van online communicatie. Dat kunnen we je leren. Nieuwe Meesters weet wat er nodig is om grip te krijgen op sociale media en online netwerken.
Daar hebben we een toolkit voor.
En Nieuwe Meesters weet waarom u het moeilijk heeft bij het vinden van die handvatten. We kennen het onderwijslandschap en hebben de ervaring.

Wij helpen u graag verder.

Pieter Verhage: - 06 13 5656 77
Olga Kruidhof: - 06 201 302 49


Nieuwe meesters is een product van
creatieve coƶperatie COOPKRACHT

Bestuur, directie en managementTeamLeerlingen & studentenOuders