24 oktober 2012dozenaanmelden

Social Live voor jouw bedrijf

Social Media: winst & betrokkenheid

Natuurlijk werkt het werven van personeel nog steeds goed via de traditionele kanalen. Net als het verkopen van producten. Maar vergeet de kracht van Social Media niet! Door naar Social Live te komen, krijg je via Social Media-deskundigen en de andere deelnemers meer inzicht in de vraag wat Social Media als marketingtool voor je kan betekenen om je product te vermarkten en om het sociale netwerk als arbeidsmarktcommunicatie-instrument in te zetten. Via deze weg kun je namelijk nieuwe mensen - met name jongeren - werven én behouden. Tijdens het evenement leer je welke taal zij spreken en welke technische kwaliteiten ze beheersen. Daarnaast gaan we in op de omgangsvormen. Wat is de kwaliteit hiervan en wat kunnen we op sociaal maatschappelijk gebied nog van elkaar leren om zo het beste uit onszelf en de ander te halen? 

Aanmelden

Wil je met een aantal collega's naar Social Live komen? Bestel je kaarten dan direct online. De kaarten kosten € 25,00 per stuk.

Bestel je kaarten direct online

Sponsorschap

Wil je als bedrijf het evenement sponsoren en daarmee je zichtbaarheid vergroten? Download het sponsorplan en bekijk hoe dit pakket er uitziet en wat jouw voordeel is!

Download het sponsorplan

Wil je een sponsorpakket afnemen? Geef dat dan voor 17 oktober aan ons door via sociallive@coopkracht.net!

 

Info

 
Coopkracht - creatieve coöperatie
Berkelkade 14b
7201 JE Zutphen
Pieter Verhage (06-13565677)
Olga Kruidhof (06-20130249)
   

Twitter

 
@coopkracht @sociallive2012
#sociallive