24 oktober 2012dozenaanmelden

Social Live voor jou en je vrienden

Social Media: net zo handig met ethiek als met techniek?

Je zit dagelijks op Facebook en/of Hyves, je spreekt je vrienden via WhatsApp, zoekt informatie voor je studie via internet en zet misschien wel de muziek die jouw band maakt op YouTube. Je weet jouw weg dus wel te vinden! Waarom zou je dan toch naar Social Live komen? Om dat wat jíj weet in de groep te gooien.
Jij kunt als geen ander namelijk technische tips & tricks delen met bedrijven en verenigingen. Daarnaast kun je potentiële werkgevers (van stageplekken) ontmoeten en van hen en Social Media-deskundigen horen hoe jij overkomt bij het solliciteren via Social Media: als held of als zwakke schakel... Andersom bied jij het bedrijfsleven en verenigingen een kijkje in jouw wereld. Zo kunnen zij met hun aanbod aansluiten bij jouw wereld van mode, muziek, gadgets en meer en jou via Social Media bereiken in jouw eigen taal.

Kortom, na Social Live heb je kijk op de meerwaarde van Social Media voor jouw toekomst en weet je hoe je het beste uit jezelf en de ander kunt halen. Én je hebt deelnemende bedrijven en verenigingen leren kennen. Wie weet rolt hier iets moois uit!

Maak je eigen elevator pitch of social media portret

Wil jij ervaring opdoen met het maken van een ´elevator pitch´, waarin je jezelf in minder dan 1 minuut presenteert? Dat kan tijdens Social Live! Coopkracht-leden richten een studio in en ondersteunen je bij het maken van een ultrakort filmpje over... jou! Een supergoede oefening om aan bedrijven te laten zien wat jij kunt. We vertonen de geslaagde filmpjes (maximaal vijf) in de pauze en aan het eind van de dag.

Naast de filmstudio tref je op Social Live ook een fotostudio aan. Hier staat een van de Coopkracht-fotografen op diverse momenten klaar om jouw ultieme social media-portret te maken. Een foto die je direct kunt gebruiken voor je Facebook-, Twitter- of LinkedIn-account. Ook deze foto´s laten we in de loop van de dag op een groot scherm zien. Dus zorg dat je er op je paasbest uitziet!

Korting voor jongeren onder de 18

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan betaal je een speciaal tarief van € 15,-
Iedereen van 18 jaar en ouder betaalt € 25,- voor een ticket. Bestellen kan online tot en met 23 oktober.

Bestel je kaarten direct online

 

Info

 
Coopkracht - creatieve coöperatie
Berkelkade 14b
7201 JE Zutphen
Pieter Verhage (06-13565677)
Olga Kruidhof (06-20130249)
   

Twitter

 
@coopkracht @sociallive2012
#sociallive