24 oktober 2012dozenaanmelden

Social Live voor jouw school

Social Media: net zo handig met ethiek als met techniek?

Waarom zou je als school naar Social Live komen? Om meer inzicht te krijgen in de kloof tussen techniek en ethiek. Kennis van de techniek hebben de meeste leerlingen wel, maar de presentatie van hun profiel op Facebook, Hyves en andere Social Media is soms minder sterk. Dat geldt mogelijk ook voor hun inbreng op stageplekken in het bedrijfsleven. Social Media-deskundigen geven een eerste antwoord op de vraag hoe de leerling, en daarmee de school, overkomt op internet. Natuurlijk gaan we ook in op de communicatieve vaardigheden die je als school moet promoten om maatschappelijke stages te kunnen realiseren - en de rol die Social Media hierin kunnen spelen.

Kortom, na Social Live heb je meer kijk op de meerwaarde van Social Media voor de school en de (toekomst van) jongeren en hoe iedereen het beste uit zichzelf en de ander kan halen. Én heb je deelnemende nieuwe bedrijven en verenigingen leren kennen. Wie weet rolt hier iets moois uit!

Groepskorting scholen

Wil je als leraar met jouw (mentor)klas naar Social Live komen of ken je collega's die net als jij meer willen weten over Social Media? Of wil je jouw kennis juist delen? Meld jouw school dan vóór 22 oktober aan voor het groepsarrangement. De school ontvangt dan 25 toegangskaarten voor € 500,-.


Meld je aan vóór 22 oktober!

 

Info

 
Coopkracht - creatieve coöperatie
Berkelkade 14b
7201 JE Zutphen
Pieter Verhage (06-13565677)
Olga Kruidhof (06-20130249)
   

Twitter

 
@coopkracht @sociallive2012
#sociallive