24 oktober 2012dozenaanmelden

Social Live voor jouw vereniging

Als je naar Social Live komt, krijg je inzicht in wat Social Media voor jouw vereniging en leden kan doen. Hoe overleef je op een prettige manier in deze jungle van informatie en profielen? Hoe kun je een grotere mate van betrokkenheid via deze media creëren? Hoe zorg je via Social Media voor verjonging van jouw club?!

Tijdens Social Live ontvang je tips & tricks van Social Media-deskundigen én van de andere deelnemers. Bijvoorbeeld hoe je met Facebook, LinkedIn en andere online netwerken nieuwe, jongere leden kunt interesseren voor jouw club of vereniging. En hoe je ze kunt behouden. Niet alleen om wedstrijden te spelen of op te treden, maar ook om actief te worden in een van de organisatiecommissies.

Kortom, na Social Live heb je meer kijk op de meerwaarde van Social Media en hoe je het beste uit jouw vereniging en de ander kunt halen. Én heb je verschillende deelnemende bedrijven en jongeren leren kennen. Wie weet rolt hier iets moois uit!

Groepskorting verenigingen

Kom je met teamgenoten vanuit een sportclub of vereniging naar Social Live? Dan krijgen jullie als vereniging korting! In plaats van € 25,- p.p. ontvang je
6 toegangskaarten voor € 100,-. Het enige wat je hoeft te doen is je vóór
22 oktober aan te melden onder het kopje ‘Groepsticket Verenigingen’.

 

Meld je aan vóór 22 oktober!

Info

 
Coopkracht - creatieve coöperatie
Berkelkade 14b
7201 JE Zutphen
Pieter Verhage (06-13565677)
Olga Kruidhof (06-20130249)
   

Twitter

 
@coopkracht @sociallive2012
#sociallive